记得食呢间嘅当日朝早挂紧八号,结果转咗去三号⋯⋯最后食咗呢餐饭之后去返工特选常餐R2 香煎猪柳麻辣捞公仔面 配 火腿炒蛋及牛油吐司 ($54) + 热咖啡 ●●●●○超丰富嘅brunch💃🏻牛油吐司个边烘到少少脆 但系入面仲几软熟 我钟意🤤蛋我改咗做煎蛋 就系正常火腿同蛋嘅味冇特别🤳🏻一定要赞埋个大大块嘅猪柳 冇骨冇肥膏 系腌尖懒人嘅恩物 肉质比较实净同时唔会好干 猪肉味够香 煎到脆脆地 捞面超级麻辣(我觉得自己食辣程度可能系中下)因为我自己唔系太好「麻」,最后食得好辛苦😂(系我overestimate自己)咖啡苦涩味偏重☕️整体系令人几满意嘅一餐!佢嘅装修风格同埋餐牌选项适合各个年龄层~食物质素唔会因为「潮」而整得差

超丰富嘅brunch💃🏻
咖啡苦涩味偏重☕️