2019-05-21
同个fd一行完朗豪坊见到对面开佐间好大间既冰室,好大招牌写住荷里活~就谂住去试下.金砖脆豆腐 $58试佐必食我地就点黎试下,点知咁大碟好抵咪之😳 热辣辣之余每粒都炸到金黄色😍 连埋啲炸蒜一齐食好有小炒风味🤤 食极唔停口~.芝士红茄焗猪扒饭 $59劲多蕃茄同芝士铺系面🙈 仲有蘑菇~ 猪扒系已经切好上 个饭仲要系炒饭底 好有诚意.黑椒安格斯牛柳粒伴蜂蜜脆薯 $98个脆薯好有惊喜🤤 真系旧旧都充满蜂蜜~ 虽然好邪恶但真系好正 直程会牵丝😍 个牛柳粒炒得都好有镬气 唔会话un同埋好juicy .地宝鱼汤鲜腐竹浸时蔬 $78劲大盆贪佢又有菜食又有汤饮,d汤饮落有啖啖鱼味,平时系屋企好少可以咁食🙆🏼♀️原来油麦菜浸佐汤都几鲜甜😚 我地疯狂咁食菜~.我地两个人嗌佐四碟小菜,饱到痴线😱 因为估唔到份量咁大碟而且味道好唔错,环境又舒服,我地食饱都坐系度吹佐好耐水😂
金砖脆豆腐 $58
金砖脆豆腐