2022-12-13
好耐无过嚟荷里活广场,眼见食肆选择来来去去都系𠮶啲⋯经过呢间「HOKO farm」,餐厅开扬,装修以轻松简约为主,就决定试呢间!餐厅好体贴,除咗二人餐同四人餐选择外,亦提供一人餐选择,如果一个人都想享受欧陆美食,可以过嚟试吓⋯Espresso Tonic平时好少饮斋啡,经朋友介绍下,点咗杯Espresso Tonic试下⋯Tonic 水balance咗Espresso 的果酸和苦度,饮落酸酸哋,一啲都唔苦。感觉清新,冰凉透心!龙虾浓汤大虾西班牙海鲜烩饭色彩丰富、飘香诱人嘅西班牙海鲜烩饭,配料非常丰富,有青口、虾、墨鱼仔同蚬⋯一啖一鲜味,将烩饭嘅味道升华!另外加入咗沙律菜,增加咗烩饭嘅口感!岩盐煎银鳕鱼扒配文也汁伴意粉银鳕鱼扒肉质细嫩,油香满满,滑而不腻,入口即溶⋯意粉非常creamy,同文也汁非常夹!
Espresso Tonic
龙虾浓汤大虾西班牙海鲜烩饭