最近同朋友去左尖沙咀既GoodDay BadDay MamaDay,装修同menu特别之余,味道仲十分值得一赞!首先,要介绍嘅系蒲烧鳗鱼蛋包饭!虽然个名叫「唔好咁大期望」,但系好值得俾好大期望😂 因为真系好好味,绝对系我食过既鳗鱼饭top 3之一!鳗鱼烧得恰到好处,肉质鲜嫩,配上滑溜嘅蛋包饭,炒饭仲好香麻油味添😋如果你钟意意大利面,一定要试下佢哋嘅蟹蟹蟹意大利扁面!面条弹牙有嚼劲,配上满满嘅鲜甜蟹膏同蟹肉,每一口都系一种享受!加埋佢哋独特嘅酱汁,真系令人舌尖上嘅味蕾舞动!🦀🦀🦀唔好忘记试下佢地既肉食者沙律——即系炸鸡沙律!酥脆嘅炸鸡肉,外皮香脆,内里多汁,配上新鲜蔬菜同特制沙律酱,口感绝佳!仲有好多唔同款式嘅拼盘俾你拣择,我拣左个拼盘,薯条、鸡翼、炸鱼、炸虾一次过一个拼盘,多种滋味,绝对系一个让你大饱口福嘅选择!最后,要介绍嘅系佢哋嘅甜品!培茶芝士蛋糕,滑溜嘅芝士淋上浓郁嘅培茶味道,绝对系一个甜品爱好者嘅天堂!饮品方面,佢哋嘅士多啤梨梳打同益力多柚子沙冰都值得一试!清凉又开胃,消暑必备!

唔好抱咁大期望蒲烧鳗鱼蛋包饭

唔好抱咁大期望蒲烧鳗鱼蛋包饭