2021-09-01
做一个非常之钟意食日本嘢嘅我来讲,当然好多间日本餐厅我都已经帮衬过,去唔同嘅餐厅试吓唔同嘅口味,香港好多日本餐厅其实口味都会争好远,所以要周围试吓睇吓边间啱自己。😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎不过其实有时讲一间餐厅啱唔啱自己除咗环境食物质素员工服务等等之外,有时中心想带出嘅思想都好紧要。👏👏👏👏👏👏所以今日特登行过嚟呢一间度食嘢,系因为朋友话俾我知呢一间野好食得来而且好有意义。睇一睇餐牌就知有一个菜系一定要叫既手足归队锅 $68价钱非常之平$68 ,而且材料落得非常之多,依个汤都系好友药材味嘅非常之好食,非常养生。✌️✌️✌️✌️当然最重要嘅就系个菜名啦,明就明唔明就唔明。金魂 $138非常大件而且厚身嘅鳗鱼,所以食落去好有质感。👍👍👍👍樱花虾炸豆腐 $22超级香虾味嘅豆腐,仲有好多细黑色食到。餐牌感觉都好靓好有质感。
睇一睇餐牌就知有一个菜系一定要叫既
手足归队锅 $68
当然最重要嘅就系个菜名啦,明就明唔明就唔明。
金魂 $138
非常大件而且厚身嘅鳗鱼,所以食落去好有质感。👍👍👍👍
樱花虾炸豆腐 $22
超级香虾味嘅豆腐,仲有好多细黑色食到。
餐牌感觉都好靓好有质感。