2017-12-14
餐厅本来就好多人 , 听讲出名系猪咁就试下d猪啦!餐厅咁多人实有其理由, 基本上都无咩地方系唔满意~ 位置十分多, 但来既客人仲多 所以好易无位, 最好有得book就book定位啦XD呢只小猪呢肉质系好新软, 肉质够滑, 我觉得作为佢地既标志系岩既,基本上我觉得一定要试, 比较特出既位系肉质方面, 对比起出面个d黎讲系滑过出面好多!四季豆, 份量奇多, 有小小炒香, 味道偏香, 口感系爽口带硬多.配饭食系ok既!鸡有小小肉比较干, 对比起猪既话, 都系猪好食好多,呢个份量就正常返, 肉都唔够新鲜呢只牛味道上黎讲超正, 但系有小小咸, 唔知系唔系味精问题,但味道上的确好刺激, 酱汁系好浓, 岩中意味浓既人士, 牛肉软硬正常 唔会太难咬, 基本上呢道菜好正, 食完会仲想黎多碟.但系浓味既关系最好配碗饭 会比较好,中和返个味会更好食~2者配系一流的!
餐厅咁多人实有其理由, 基本上都无咩地方系唔满意~
位置十分多, 但来既客人仲多 所以好易无位, 最好有得book就book定位啦XD 呢只小猪呢肉质系好新软, 肉质够滑, 我觉得作为佢地既标志系岩既,
基本上我觉得一定要试, 比较特出既位系肉质方面, 对比起出面个d黎讲系滑过出面好多! 四季豆, 份量奇多, 有小小炒香, 味道偏香, 口感系爽口带硬多.
配饭食系ok既! 鸡有小小肉比较干, 对比起猪既话, 都系猪好食好多,
呢个份量就正常返, 肉都唔够新鲜
但味道上的确好刺激, 酱汁系好浓, 岩中意味浓既人士,