2021-12-27 1356 浏览
和屋企人系黄埔揾野食,有见到呢间舖有点心和小炒,觉得长辈们都应该喜欢,就book左位。个人觉得d员工态度都okay,听电话果个。去到现场,装修比较精致,没想过d𩠌菜都精致,好细碟,感觉性价比差一大崛......特别系炒四季豆、虾球果类,有d少 (所以没有影相)。但个人推介个火锅,汤底好有诚意,补汤都用原汤料落锅,而且饺子好食其他饺子与墨鱼滑好食,特别个黑松露饺子,正啊。不过肥牛就未解冻好就攞出黎,最后我哋放弃左唔食。最后觉得好正的,系酸菜鱼,算几好味(可惜挂住食,就无影相);而水煮牛,如果喜欢滑牛口感,都可以一试!但最后我都有其他食评家的感觉,店舖楼面好似长期唔够人,d人唔会好理d食客,明明见到都好似时运高咁睇唔到
特别系炒四季豆、虾球果类,有d少 (所以没有影相)。
火锅汤底

火锅配料 - 肥牛与丸
火锅配料 - 菜与虾

而水煮牛,如果喜欢滑牛口感,都可以一试!
水煮牛肉

2021-11-27