2017-04-10
我自己本身系素食者 已经食左一年素果日同阿妈去食斋 又唔想食传统既斋 就拣左呢间新兴既食一入去d 侍应就招呼我地坐低 同我地讲点拎野食 同限时果d个场装修都几靓 有个好特别既水耕柜 几靓 而果日出面都凉 入面温度就岩岩好坐低之后我地就去拎野食 行到出去见到好多野食 有饭有面有好多唔同既𩠌 又有沙律 薯条 仲有pizza食 非常丰富 野饮就有豆浆 洛神花茶等等 都系任食任斟的D有汁既热食物有盖cum住保温 每样野食隔离有个夹俾人夹落个自己个碟度 好卫生咁第一次夹就夹左d 薯条呀 莲藕 肠粉呀咁 味道相当唔错 又唔会好咸同油腻 非常健康而阿妈就夹左d 椰汁咖哩芋头 佢应该夹左面冇浸到汁果d 比较干同冇乜咖哩椰汁味最后我同阿妈一人食左3盘 又饮左杯豆浆 食完4个钟仲饱到上心口63蚊免加一 绝对系抵
果日同阿妈去食斋 又唔想食传统既斋 就拣左呢间新兴既食
一入去d 侍应就招呼我地坐低 同我地讲点拎野食 同限时果d