2019-10-01
今期麦当劳出咗Double菠萝鸡腿包同埋鸡腿包, 平时食开麦当劳嘅我咪过嚟试吓啰,反正都加多一两蚊,而且配埋个Apps嘅因为架分分钟仲平过平时食嘅嘢,再叫埋佢𠮶杯雪糕其实都几底下㗎相片我就是单放返一两张就算啦,事关大家应该都食过吓,而且因为佢嘅卖相真系唔系特别好睇呀我都系影过外表俾大家睇下就算数,而今次我想讲嘅系佢嘅面包其实都算之前比嘅差不多,但想讲嘅系麦当劳近排嘅策略认识都系咩都加Double,或者系加1菠萝就当新嘅款式去买,其实咁嘅策略其实一啲都唔特别健康㗎,因为真系唔觉得有咩新意,食嚟食去都系咁嘅样,可能下次就变咗有Double田园鸡腿包或者系Double潴留蛋汉堡真系一啲新创意都冇,我俾个建议有一个新嘅玩法就系Cross, 例如潴留蛋X 将军汉堡,脆辣鸡腿X 鱼柳包, 咁样又有一轮新嘅攻势啦!呢个idea都系因为你杯雪糕令我有呢一个咁嘅想法
呢个idea都系因为你杯雪糕令我有呢一个咁嘅想法