2017-08-20
一间华丽的餐厅,由大堂开始呢刻已有华丽进塲的感觉。一部专用嘅 lift. 旁边流水淙淙,巳开始洗涤心霊迎接美食。登上2楼,左边喺户外用餐区,右边小廊进入餐厅,餐厅尽处喺另一户外用餐区。小廊放左幅嘟咀小姐嘅画,恐怕这嘟咀小姐是餐厅的 signature 吧!因为嘟咀小姐随处可见!歩入餐厅,心境同步伐自自然然放轻松。譲你舒适地享用每道美食。餐厅主打生蚝,今次 lunch 冇试,留待下次 dinner 再试。Weedend brunch menu 有 free flow Tapas 同 main course, 还有甜品。亦可以优惠价加生蚝,free flow 酒类 或 soft drink.Tapas 有6様选择,reorder 时可以随意单选你特别喜爱嘅或全选。Spanish Tortilla 好特别,质感不是软而有嚼口,充满蛋香加菠菜味,不错。我用 Parma hem卷著个蕃茄食,另有一番风味。主菜嘅肉眼扒,肉质嫰滑。再来甜品,芝士蛋糕Brunch 嘅份量 刚好. 又可以軽轻松松系华丽餐厅享用美食。一个愉快周末!下次再束 dinner.
主菜嘅肉眼扒,肉质嫰滑。
再来甜品,芝士蛋糕