2021-06-08
太华丽了吧🥰之前见朋友去呢间食,我见到咁靓我又忍唔住去Carbonara $138无论系蛋汁定系芝士粉都好够,记得一定要捞埋一齐食,唔好好似我咁蠢,意粉软硬到我觉得系做到我要嘅程度。Grilled french spring chicken $188呢只鸡绝不野少,有啲似平时嘅春鸡。佢个上髀位竟然系最滑嘅地方,除咗滑之外仲好juicy。薯条同埋沙律都份量几多。Kiwi slush $68我未饮过有奇异果味嘅Cocktail,佢呢杯几特别,好香嘅奇异果味,酒尾唔算重,好易入口好好饮。Pina colada (shake) $68呢杯椰奶味好重,我钟意椰奶味就觉得好好饮。其实呢杯系帮朋友拣,因为佢话要饮菠萝,佢一饮就爱上,仲话要买料返去自己整,饮完一杯仲话想再饮多杯。呢度无论室外定室内都好有气氛,而且地方都几大。除咗装修华丽之外,仲有个酒吧位。娱乐设施都做得几好,有个大萤幕可以俾人喺度睇赛车,仲有个标机同埋波枱。啱晒一大班人放松一下,chill。餐厅全部人都系外国人,所以讲英文。佢哋就好Nice,但当日因为厨师得两个,上菜就比平时耐一啲,但食物都冇失准👍👍
之前见朋友去呢间食,我见到咁靓我又忍唔住去
Carbonara $138
Kiwi slush $68