2021-10-13
湾仔呢个地方真系好多卧虎藏龙的小店HOLY GAW系其中之一!!!呢度店面小小,但估唔到出奇地咁好食!!!MENU 都有好多的选择朋友选了SALPICAO美国牛里脊肉+椰菜花饭我就拣左HERBY 花生酱炖菜SALPICAO美国牛里脊肉+椰菜花饭个美国牛里脊肉相当好味,唔会系太浓,佢地呢个饭上面就无乜汁既咁但系个椰菜花饭个味道淡淡地,配埋呢个牛肉好好,口感亦唔错 软硬度适中HERBY 花生酱炖菜+椰菜花饭呢个真系真系太好食,好有趣的味道!!!估唔到味噌同花生酱个味道系可以咁夹,佢地今次既蔬菜配有西兰花,茄子,粟米笋同鸡脾菇个汁配埋椰菜花饭,呢个汁捞饭真系唔好讲笑,正到晕低!!!我谂都无谂过呢2个配搭出黎的味道系真系太太太好食啦!!!甜品就一定要叫佢地呢度出名的UBE Ice-cream Sandwich个芋头浓到痴线,仲要劲香,呢个菲律宾餐包ᴘᴀɴᴅᴇsᴀʟ夹著芋头雪糕,加埋开心果粒,甜度仲要岩岩好!!!100分!! 下次试埋佢个牛油果味先XD
湾仔呢个地方真系好多卧虎藏龙的小店
HOLY GAW系其中之一!!!
呢度店面小小,但估唔到出奇地咁好食!!!
MENU 都有好多的选择
朋友选了SALPICAO美国牛里脊肉+椰菜花饭
我就拣左HERBY 花生酱炖菜
HERBY 花生酱炖菜+椰菜花饭
呢个真系真系太好食,好有趣的味道!!!
个汁配埋椰菜花饭,呢个汁捞饭真系唔好讲笑,正到晕低!!!
我谂都无谂过呢2个配搭出黎的味道系真系太太太好食啦!!!
加埋开心果粒,甜度仲要岩岩好!!!
100分!! 下次试埋佢个牛油果味先XD