2024-10-23
最近见到呢个甜品boxset觉得劲吸引 谂住去买黎同屋企人share就啱啱好☺️Boxset好精致 味道都好啱我心水😋职员仲介绍左我佢地新出既万圣节期间限定甜品——南瓜炖蛋拉丝麻糬奶冻 造型好可爱😆入面既炖蛋奶冻好滑 仲加左麻糬 配埋南瓜肉一齐食层次感十足!😝就算人少少庆祝 呢个size都好perfect! 仪式感满分💯Dessert Cups Boxset 可以自由配搭 $56x4杯 + $38x5杯 都系$388🌟 性价比高🍮$56 甜品可选✨芒果满满奶冻✨士多啤梨满满奶冻✨炖蛋拉丝麻糬奶冻✨✨四重朱古力慕丝杯✨✨五重特浓咖啡奶冻杯 $38 甜品可选 ✨✨朱古力奶盖奶冻✨✨焙茶奶盖奶冻✨✨抹茶奶盖奶冻✨香芋紫薯奶盖奶冻✨焦糖炖蛋✨✨左既都系私心推荐❤️睇左小店设计既靓靓catalogue, 原来甜品全部都系用左47%北海道忌廉制作而成 奶味香浓 必食既系法国Valrhona 朱古力制作既四重朱古力 五重咖啡都好正😝焙茶抹茶都系用特选日本小山园茶粉制作 浓度啱啱好又唔会太甜 $388仲要劲足料真心推荐😍宜家可以系Poke Go尖沙咀店订购/自取同堂食Sweet Memories嘅甜品杯
$56 甜品可选
✨✨抹茶奶盖奶冻
✨香芋紫薯奶盖奶冻
✨焦糖炖蛋
✨✨左既都系私心推荐❤️
宜家可以系Poke Go尖沙咀店订购/自取同堂食Sweet Memories嘅甜品杯 放工去好方便🤭