2022-11-03
Where there is no imagination, there is no horror喺万圣节同朋友再访呢间人气兼装修玩味餐厅嘅尖沙咀店,每个角落啲Halloween玩具摆设别具特色又搞鬼、整到成个creepy哗鬼怪诞城咁好玩!啲食物都有浓浓万圣节气氛好日梗系芝士龙虾意大利扁面 Cheesy Lobster Fettuccine> 龙虾入口爽脆肉厚高汁素,fettuccine口感正宗有咬口个汁creamy,好好食唔好抱咁大期望蒲烧鳗鱼蛋包饭 +$28 升级原条鳗鱼Mamaday Unagi Omurice+$28 upgrade to extra large unagi > 升咗级完全满足晒我哋几个鳗鱼控,汁香鱼味够晒umami !日本滑蛋浓香嫩滑,仲有郁郁贡木鱼片又系好好味黑过墨汁三文鱼比萨Black Ink Salmon Pizza> 黑蚊蚊个卖相好有Halloween mood!三文鱼块够份量pizza脆口,整体味道唔错美利坚合众国草饲牛扒 Flat Iron Steak > 牛扒系medium rare熟度刚好,牛味够入口无乜渣煎得几
好日梗系芝士龙虾意大利扁面
黑过墨汁三文鱼比萨
Black Ink Salmon Pizza
美利坚合众国草饲牛扒
Flat Iron Steak
> 牛扒系medium rare熟度刚好,牛味够入口无乜渣煎得几好,朋友话一啖牛一啖虾片再食埋沙津非常滋味
求其是但乜都炸啲啦
Whatever Fried Platter
> 样样新鲜炸起香口无比,炸虾jumbo size好酥脆,鸡翼唔驶讲系我哋嘅至爱有肉地,薯条亦好香脆
蛋糕
Cake Set
> 3款芝士蛋糕口感幼滑creamy好香甜
非一般一般柠檬果皮乌龙茶沙冰
Lemon Oolong Tea Frappe
> 味道同柠檬茶如出一辙几清新
保证酸may may,面青口唇白沙冰
Lime Frappe
> 其实唔系好酸,个卖相有片柠檬几小清新,味道清甜
夏日热辣辣,好热好热降温椰子沙冰
Coconut Frappe
> 呢个粉蓝色沙冰好靓最啱打卡,味道亦唔错椰味清香又有雪芭食几正