餐厅: Dazzling Cafe (The ONE)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2022-10-25 864 浏览
Dazzling其实我哋都食过好几次,最钟意佢哋个明太子意粉🍝真系超~好~食!咁啱今次去见佢哋出咗个万圣节套餐,有齐沙律、薯条、两个意粉、甜品同饮品。全部食物都整得好靓好有万圣节气氛🎃打卡一流~▪️明太子义大利面▪️呢个意粉简直系令我哋念念不忘!每次嚟都必点嘅,忌廉加埋明太子真系好香😍,次次都系清盘🤣▪️青酱奶油鸡腿面▪️平时我地食意粉好多都系茄汁白汁,今次试试青酱意粉系咩玩法🤔,估唔到有惊喜㖞,食落几浓香料味,鸡腿都煎得几香口!▪️ 猛鬼惊魂夜 布朗尼蜜▪️相信唔少人去dazzling cafe都会食佢哋嘅蜜糖吐司,今次万圣节特别版系朱古力味🍫,配埋合桃云呢拿雪糕,食落都几特别。▪️ 黑魔后|绯红女巫▪️两杯饮品都靓到唔舍得饮💛黑魔后系Oreo加埋朱古力奶昔,饮落唔太甜味道都好夹!绯红女巫就有好浓嘅士多啤梨味🍓,比起黑魔后会甜少少🤌🏻啱女仔饮多啲!▪️ 香料鸡腿凯萨沙拉▪️叫完先知呢个沙律🥗嘅鸡腿肉,同青酱奶油鸡腿面入面嘅鸡腿肉系一样🤣唔想重复就唔好拣青酱奶油鸡腿面🤭▪️松露薯条▪️粗薯条🍟即叫即炸好脆口,加埋黑松露嘅香味好正😍

▪️明太子义大利面▪️

▪️青酱奶油鸡腿面▪️

▪️ 猛鬼惊魂夜 布朗尼蜜▪️

▪️ 黑魔后|绯红女巫▪️

▪️ 香料鸡腿凯萨沙拉▪️

▪️松露薯条▪️
粗薯条🍟即叫即炸好脆口,加埋黑松露嘅香味好正😍
  • 明太子意大利面