I never met a pumpkin I didn't like! 话咁快10月尾又到万圣节,食啲乜嘢应下节?再访天后呢间饼店谂住买佢哋新鲜软棉棉蛋糕,点知比我发现佢哋有出Halloween cookie、仲有新出品“斑兰椰丝曲奇饼”,一场嚟到梗系扫晒返归开个万圣p斑兰椰丝麻糬曲奇饼Pandan Cookie with Shredded Coconut & Mochi> 斑兰清香味道清甜,椰丝好香又爽口,大爱软腍烟韧麻薯夹心,拉到长长牵丝几好食万圣节南瓜造型经典朱古力曲奇Chocolate Cookie Halloween Theme> 100%cute cute!估到佢系咩味道吗?查实系经典朱古力味,焗起后朱古力粒粒呈半熔状甘香浓郁,曲奇外脆内软微带烟韧,chocoholic嘅我表示食得好happy 栗子蛋糕Chestnut Cake> 有大大粒味道粉甜的栗子,蛋糕体软棉回弹力十足,jeng无花果蛋糕Fig Cake> 无花果干清润甜美,秋天干燥最啱依个时候叹返件,超喜欢呢个口味原味蛋糕Cake in Original Flavor >

Chestnut Cake

> 有大大粒味道粉甜的栗子,蛋糕体软棉回弹力十足,jeng

Fig Cake

Cake in Original Flavor

> 入口味道纯粹,充分食出蛋香滋味

外卖自取