2020-03-09
呢间万花筒为主题嘅打卡餐厅真系好吸睛😍系真系几适合同闺蜜吹水打卡😗嚟到呢间餐厅真系会觉得好靓🤩好色彩缤纷🌈啲嘢食细份加好普通😥全部得个样😿所以你嚟呢间餐厅净系for影相都ok嘅🤑🤧对食物唔好太高期望🥴但环境装修真系一流嘅👍🏻坐低左就会有一个万花筒俾你玩☄️好搞笑😂侍应亦都服务周到👏🏻随时睇吓你有咩需求🤩lunch嘅时候去,直情好似包场咁,一个人都冇😜生日嘅时候佢仲会比一个花环你🌸好贴心😍1️⃣法国慢煮鹌鹑腿配牛油炒野菌 $168鹌鹑腿肉质好烟韧,味道亦都好淡🍗食完只会觉得好普通😅本身以为慢煮啲肉质会好软,但会觉得略嫌干😫反而个牛油炒惹菌系几浓味🤣2️⃣芝士焗黑松露薯条 $98 本身会以为焗薯条会变到啲薯条好淋🍟唔好食🤔但系食落又觉得啲薯条有少少脆,好重芝士冋黑松露味🧀👍🏻分量亦都好大😦完全食唔晒😩3️⃣香煎日本带子配黑松露忌廉意大利粉 $168至于呢个意大利粉,带子系几弹口同鲜甜🍽意粉软硬适中,亦都沾满黑松露酱🍝但系食落好腻🤐算系一个几正常嘅菜式👌🏻4️⃣开启潘朵拉盒子 $168呢间餐厅最出名嘅应该就系佢嘅甜品,好有特色🥂首先呢款甜品系好IG-able😂亦都系每日限量供应🍨食之前要敲碎块糖胶🔨好有趣🤩入
1️⃣法国慢煮鹌鹑腿配牛油炒野菌 $168
2️⃣芝士焗黑松露薯条 $98
3️⃣香煎日本带子配黑松露忌廉意大利粉 $168
4️⃣开启潘朵拉盒子 $168
呢间餐厅最出名嘅应该就系佢嘅甜品,好有特色🥂首先呢款甜品系好IG-able😂亦都系每日限量供应🍨食之前要敲碎块糖胶🔨好有趣🤩入面𠮶tart味道尚算可以,tart内有果酱,饼底也不够脆,有点太甜😕