2008-01-17
今日lunch黎左呢度食.平时经过见佢呢度长时间都咁多人.装修黎讲又几好.食物应该都唔差!男朋友叫左午餐-杂扒饭($26):落单唔洗几分钟就到左.一黎到.第一个感觉已经觉得碟饭整得都好求其.唔怪得唔洗几分钟就到左..成碟一眼望晒--->两件扒+杂豆+饭+洋葱汁.男朋友都话个饭好冇诚意..我叫左个饺子蟹柳地狱拉面($25):个汤底好普通.佢落左ok多辣椒油.但一d都唔辣.拉面口感偏淋~而饺子系炸既.浸住系d汤度已经淋晒.不过咁样反而咁仲好食.但系总括只系普通而已!士多啤梨乳酸(+$2):第一啖饮落去.竟然系热既?而且超级无敌甜.即刻"搞返晕"d先再饮.热就唔热喇.不过都仲系好甜好甜...而且个乳酸味感觉好似好假.唔好饮..呢间冰室系工厂区黎讲.个装修系几吸引.唔错.而且感觉地方干净企理.不过由于地方唔大.所以座位之间都几迫下!另外,我食面果阵见到系水吧果个男仔.竟然系度偷偷地食烟-_-.唔通佢一路冲野饮一路系度食..O..不敢想像..