2020-03-19
1979 浏览
好耐冇食过高质嘅Pizza,就嚟咗食Pizza Maru。我哋叫咗薯角炭烧鸡肉芝加哥。佢个批边全部都系芝士拎上手嘅时候啲芝士仲拉哂丝咁成个批面好多芝士,甜甜嘅蜜糖脆边仲有杏仁碎,上菜嘅时候仲脆脆地添上面仲有好多鸡肉,真系有炭烧香味㗎剩系食Pizza边够喉!我哋仲有叫唔同味嘅炸鸡,有蒜香甜辣秘制炸鸡🍗同埋蜂蜜牛油秘制炸鸡。蒜香甜辣炸鸡一啲都唔辣,有甜味同埋好香嘅蒜头味我就好钟意啦我嘅友人就钟意另外果款炸鸡多啲,佢哋仲encore叫多咗碟添!烩牛面颊意粉都有好多牛牛面珠灯,好林!意粉都几入味几有咬口脆炸章鱼仔真系有成只章鱼!脆得黎又唔多炸粉,只章鱼又唔会炸得过老蟹肉芝士波就差小小啦,虽然多蟹肉,但系上面个堆酱唔知点解有啲苦同埋我同友人都期待嘅芝士点解系冇㗎最后觉得佢哋嘅服务态度都偏差,去过几次,一系就扮见唔到你叫佢一系呢就叫完佢比野你但劲耐都唔俾
烩牛面颊意粉都有好多牛牛面珠灯,好林!意粉都几入味几有咬口