2021-10-16 392 浏览
今日去完映日湾做野,特登过嚟食lunch食物例汤应该系节瓜红萝卜汤?劲润!绝对唔系味精汤!因为我饮咗2碗✌🏻啲瓜好甜,我平时唔食渣都食晒好冧!干炒猪扒乌冬一上餐,我老公就话咁浅色嘅😒不过佢一揼低个头闻就话好香🤣🤣啲猪扒都有6-7旧,有炸过!啲乌冬都好食😋冇酸味!加白芝麻好香!同埋份量绝对够多!豉椒排骨炒河呢个啲排骨都有好多,不过细位左啲,旧旧都系5蚊咁上下大粒…不过有骨嘅排骨系好食啲!啲河粉系用粗河,略嫌啲河粉仲有啲痴住一排咁…系好味嘅啲配料都好多,食完都好饱环境因为天雨关系,我哋今次坐左入去,地方都好干净,同埋厨房有大玻璃,望到入面啲哥哥叔叔都系带岩口罩!厨房又干爽、光猛!本人钟意光猛嘅地方🤣室内坐位唔算好大,不过我哋lunch坐都唔系好多人,坐得舒服嘅!坐近门口位就唔系太凉,怕热就要坐入去服务入得去食,佢哋应该都系熟客,啲姐姐好 nice ,去到俾钱用消费券,有支付宝同微信支付。唔记得有冇八达通平时都系人扫我,原来可以自己扫code打银码俾钱🤌真系大乡里要小心唔好打错银码
今日去完映日湾做野,特登过嚟食lunch

食物

例汤
啲瓜好甜,我平时唔食渣都食晒
好冧!

干炒猪扒乌冬
一上餐,我老公就话咁浅色嘅😒不过佢一揼低个头闻就话好香🤣🤣

豉椒排骨炒河
啲河粉系用粗河,略嫌啲河粉仲有啲痴住一排咁…
系好味嘅
啲配料都好多,食完都好饱

本人钟意光猛嘅地方🤣

要小心唔好打错银码