2024-07-27 1367 浏览
今次嚟到科学园呢间pet friendly 餐厅食lunch🍽️餐厅几舒服,对出有一大片草地。可惜去𠮶日落雨,否则唔系应该有毛孩🐶喺出面放电🤣星期六冇set lunch, 得à la carte menu.坐低就可以用QR code落单。食物选择都几多,主要有以下几大类:All Day Breakfast🍳, Egg Benedict🥚, Salad 🥗& Soup🥣, Burger 🍔& Sandwich🥪, Main 🍗🍖🥩, Pasta 🍝, Sharing Snacks 🍕🍟, Korean Food, Kids Menu👶🏻, Dessert🍰🧁🍦🍨🍧🍮。饮品都有唔少选择:Coffee ☕️, Tea 🍵, Chocolate, Smoothies, Soft Drinks 🥤, Juice 🧃, Soda, Cocktail🍸, Mocktail 🍹,Beer 🍺, Wine 🍷,House Spirit, Vodka🍾, Rum🥃我哋4个人叫咗以下几样野:✅皇家烟三文鱼牛油果🥑班尼迪$118有两大旧,配少少沙律菜🥗牛油果几fresh,烟三文鱼唔太咸,班尼迪蛋又唔会过熟,唔错👍

我哋4个人叫咗以下几样野:
✅皇家烟三文鱼牛油果🥑班尼迪$118
有两大旧,配少少沙律菜🥗牛油果几fresh,烟三文鱼唔太咸,班尼迪蛋又唔会过熟,唔错👍🏻

✅爱尔兰健力士牛肉批🥧$148
份量几大,适合3-4人share. 酥皮唔错,馅有gravy 牛肉,红萝卜,洋葱🧅。酒味唔太浓,啱晒啲唔太好酒嘅人。啲牛肉都几腍👍🏻

✅炸鱼薯条🍟$128
炸鱼唔系好油,薯条冇乜盐🫙,几好,食完唔会好滞。都有配少少沙律菜,食完热气嘢可以balance番😂

✅野菌波菜烩椰菜花饭$118
好大蒜🧄香味,份量都多,可以3-4人share,椰菜花饭无普通米饭咁高热量,啱晒注重体重嘅人食😏

✅炸豆腐棒$68
有6条,配蕃茄酱,炸粉唔算好厚,如果落多啲调味料味道会更突出。

✅Iced Americano $40
香浓咖啡味,鬼佬话好饮😋

✅Hot Americano ☕️$36

呢度啲食物份量都几大,适合一大班人share。落完单侍应会俾碟大家share,佢哋收碟都几快。我哋加埋一埋单7百几,食到好饱🤣
2077 浏览
2024-07-27