2019-04-27 6147 浏览
网上介绍,三五知己就约出来,游车河来到。过左流浮山,都开左好一段路,路边狗仔好得意,唔怕车仲跟住车。招牌好大,都易揾到门口的花都好吸引。 可惜下雨,我地唔可以坐出面露天。 最初不比我地坐入面,话有人包左塲,但都无人。 外面有无顶棚,唔通淋住雨食 好彩有个似系老板的人,叫我地入塲内坐。 供应餐的好似小食部,收银及点餐取餐对住外面露天,背面响室内塲,推开窗室内就可以取塲。其实都可以响室内那边点餐,却要我地行返出去外面点餐付钱只卖公仔面,公司三文治,小食及饮品,有点失望。 随便点了一份公司三文治及4杯咖啡。 都等左超过10分钟,因景观开扬,下住雨天气顺舒,有点耐性等著。 三文治系即煮,好热及新鲜,味道唔错。咖啡系煮完两杯,煮再杯。 但值得等下。这里好似还在自己装修及开拓环境。迟下可能会仲好点。
网上介绍,三五知己就约出来,游车河来到。

招牌好大,都易揾到

好彩有个似系老板的人,叫我地入塲内坐。

咖啡系煮完两杯,煮再杯。 但值得等下。

这里好似还在自己装修及开拓环境。
迟下可能会仲好点。

2019-03-23