餐厅: 百芳池上便當 (灣景中心大廈)
资讯:

落雨落左好几日啦☔️今日Happy Friday一于Encore公司附近既外卖食餐好既😋我今次试下佢个猪扒便当🐷同事就order卤肉饭🥩网上落订单 好快有得食👍🏻百芳猪扒便当 $61 + 黑糖珍珠鲜奶$18未打开已经嗅到块炸猪扒既香味🤤同事都纷纷走过黎围观🤣一打开纸袋 炸猪扒嘅香味扑鼻😌未食已经流晒口水啦!饭盒配菜丰富 加上色彩缤纷 更加引起食欲🤩猪扒松软无骨香脆😋送饭一流👍🏻特别一提猪扒嘅香料真系好香😋 嗅落去已经好香 估唔到食落去 每一啖都好香😳加上猪扒炸得松软 而且无骨大大块 啖啖肉!真系大满足😋黑糖珍珠鲜奶嘅珍珠非常软Q🥰烟烟韧韧既口感 配埋 香甜嘅黑糖!真系邪恶得黎又好好味🤭香肠卤肉饭便当 $59 + 荔枝红茶$12同事话佢嘅香肠卤肉饭好有台湾风味😋卤肉嘅肉汁捞饭食一流👍🏻台湾香肠咸咸香香😋卤肉入味而且肥瘦均匀😌卤肉味捞埋其他配菜一齐食 令便当口感同味道升华👍🏻佢最欣赏菜甫粒同埋粉丝😋哩个七彩缤纷嘅便当令佢谂起之前去台湾旅行食铁路便当嘅经历!真系食得出有台湾嘅味道🤩🍹荔枝红茶岩晒健康嘅同事,因为味道唔太甜而且有茶香味道😌酸酸甜甜开胃又帮助消化👍🏻最岩食饱饭叹返杯茶嘅感觉😋而且大

百芳猪扒便当 $61 + 黑糖珍珠鲜奶$18

香肠卤肉饭便当 $59 + 荔枝红茶$12
🍹荔枝红茶岩晒健康嘅同事,因为味道唔太甜而且有茶香味道😌酸酸甜甜开胃又帮助消化👍🏻最岩食饱饭叹返杯茶嘅感觉😋而且大大杯都几抵饮🤣

食饱饱心情靓靓仲有半日就收工啦😋同事见我份猪扒大大份咁抵食🤤约定下次外卖便当试下先😋