2006-02-02 18 浏览
见中环咁多大排档,决定个个都试下,上次食0左水记,今次就食下威记,仲专登叫埋两个同事黎食.三个人,叫0左时菜什会汤,椒盐肉排同姜葱鲩鱼.个汤其实我唔想叫ga..不过同事仔话好,咪叫啰...点解我唔想呢..因为佢地用个大铁兜黎装住...好似好污嘈咁...不过,个汤又几好㖞,因为佢d什会洗得好干净,冇一阵味,个汤好清.个肉排几好,味道arm arm 好,唔太咸,个肉质好爽口,唔会鞋,不过d油多0左小小...个鱼等得最耐,因为即蒸...一黎到,都几impress,因为佢都几大份..食一啖,好得,热热的,好滑,个时间掌握得好好,唔会唔熟or太老...三个𩠌,白饭任装,每人三十蚊,好抵.家常小菜,冇味精,食得过啦!走0个时先发现蠢0左,原来有set lunch,22蚊两𩠌加饭同汤,下次一定要食番佢!

三个人,叫0左时菜什会汤,椒盐肉排同姜葱鲩鱼.

三个𩠌,白饭任装,每人三十蚊,好抵.

家常小菜,冇味精,食得过啦!