2022-05-27
之前听过话李圆圆嘅黑糖珍珠系珍珠奶茶界最好嘅黑糖珍珠🤔 所以今日一于买外卖返屋企试吓佢🧋所以我哋都嗌咗佢嘅招牌饮品黑糖珍珠鲜奶呢杯甜度 冰度全部都系预设嘅😮 呢杯黑糖珍珠鲜奶我一开始就将黑糖搞到好均匀 黑糖融咗喺鲜奶入面 味道唔甜 珍珠食落口唔会太腍 整得好烟韧 黑糖珍珠鲜奶2.0呢杯嘅甜度 冰度都系预设嘅🫢 餐牌上面写2.0嘅版本嘅鲜奶比例比黑糖珍珠鲜奶多30% 饮落口真系特别好饮🥛 呢杯我就用饮管轻轻搅拌 黑糖并冇全部融晒喺鲜奶入面 咁样饮嘅方法更加好饮 每一啖都更加饮到黑糖嘅味道 令呢杯饮品更加特别🥰茉香黑糖珍珠我地嗌咗半糖 少冰 呢杯比较健康 因为系黑糖珍珠配茉莉花茶 茶底比鲜奶更加少脂肪🙊 不过我就比较钟意配鲜奶嘅版本多啲 可能系因为我先饮咗黑糖珍珠鲜奶李圆圆嘅黑糖珍珠果然名不虚传 的确系好特别而且咬落去好烟韧 饮完又唔会好哽胃😛 下次如果为食又想饮珍珠奶茶相信都会谂起呢间嘅黑糖珍珠鲜奶
黑糖珍珠鲜奶
黑糖珍珠鲜奶2.0