2024-05-14
Brava Java Coffee嘅装修,系我星期日拣入去嘅其中一个原因。铺头细细,但安排的位置坐得舒服,白色的墙身配合有蓝色花纹的砖,感觉系葡萄牙的风情!🥯All Day Breakfast - BRAVA BRUNCHIN $138 烟三文鱼、牛油果、焗豆、炒蛋、大啡菇、香草薯粒、蕃茄,仲有Bagel ! Bagel我拣左蓝莓🫐味,食落好有口感!牛油果俾得好足好多,好健康,食多多都唔怕肥呀!钟意食Bacon🥓的人可以拣另外一款全日早餐,配有烟肉就无smoked salmon。🥖Italian Ciabatta 意大利软包拣左最肥肥最开心嘅「焦糖芝士+手工肉桂苹果酱」软包,食落苹果酱甜甜地平衡到芝士碎嘅厚重感,感觉好满足!!! 🧀开心果巴斯克芝士蛋糕开心果的味道十分浓郁,同埋份量好足够作为餐后的甜品! 食落感觉清爽,系好好的甜品☕️Earl Grey Latte拉花系好有心机同靓的!饮落带到俾我真系喺葡萄牙嘅庄园叹紧杯茶的轻松感。☕️Flat White Coffee - FruityFruity的味道冲得适中,唔算太苦,又有果香味嘅手冲咖啡😊👍🏻👍🏻值得去试
🥖Italian Ciabatta 意大利软包
🧀开心果巴斯克芝士蛋糕