葵广也有丸茶@一念天堂一念地狱系最多野食既小角落,开左劲光猛既珍奶,见无乜人排好啦我决定比钱诋试佢!店家sell 既系鲜制珍珠👀现场又真系有个哥哥仔会出黎表演"即整"谂左一大轮就决定选择top 1 黑糖珍珠撞奶 (用的是鲜奶)同top 3 皇家奶茶加紫薯珍珠(问过店员皇家奶茶唔可以转鲜奶😭小小失望)可以选中杯500cc 底者大杯 700cc😼由于我当日系打算扫街,所以我系决定买中杯😂😂😂😂等左5分钟都唔洗就有得饮了👀👀👀卖相,黑糖既effect 影相打卡呃like 几高分既!味道方面🤦🏻‍♀️天堂地狱来了top 1 黑糖珍珠撞奶 (右)系好饮既!珍珠是真有黑糖味!👀欣赏 难怪是第一位! 奶同珍珠比例岩岩好!唔会净太多又无晒奶!top 3 皇家奶茶加紫薯珍珠地狱地狱地狱😭😭😭失望呀!讲到新鲜制造,但系系完全无味!系无味!由紫薯珍珠到个茶底都系无味😭😭😭😭朋友话叫我当自己买左杯水饮个心会安落d 😭😭😭😭推介黑糖珍珠天堂与地狱自己选择吧🤣🤣🤣🤣
葵广也有丸茶@一念天堂一念地狱

店家sell 既系鲜制珍珠👀
现场又真系有个哥哥仔会出黎表演"即整"

同top 3 皇家奶茶加紫薯珍珠(
问过店员皇家奶茶唔可以转鲜奶😭小小失望)

可以选中杯500cc 底者大杯 700cc😼
由于我当日系打算扫街,所以我系决定买中杯

😂😂😂😂
等左5分钟都唔洗就有得饮了👀👀👀

卖相,黑糖既effect 影相打卡呃like 几高分既!

味道方面🤦🏻‍♀️天堂地狱来了

top 1 黑糖珍珠撞奶 (右)

top 3 皇家奶茶加紫薯珍珠

推介黑糖珍珠