2023-08-06
📍好耐无去葵广扫街啦!👯唔少舖头都已经转咗手 上到2楼就闻到好浓郁既牛油香 原来系间卖日式鲷鱼烧同麻糬牛角包窝夫既舖头 原本想自私食🙈 但最后忍唔住要买几个返去同屋企人share~ 🔺牛角包窝夫有近16款 咸甜口味任君选择 除咗传统生果/茶味/朱古力等口味 仲有店家自家研制特色口味 我就拣咗…🌀 苹果忌廉芝士: Croffle口感酥化 外层却保持微微焦脆既口感🙆🏻♀️ 面层被芝士奶盖 同埋酸甜爽口既苹果粒覆盖 配搭得好好🩷🌀 咸蛋肉松: 咸蛋肉松呢个系必胜组合 肉松份量澎湃 带点咸香 好惹味🙉🌀 烤芝士布甸: 布甸食落好吉士酱咁 口感绵密滑顺 再放上2块炙烧芝士🧀 咸甜交替 口感层次系几款入面最丰富🙆🏻🌀 榛子朱古力: 可可粉令朱古力相当突出 好钟意麻糬烟烟韧韧 食落几有层次 呢款我都大推! 见+$18 仲可以加配几款黑糖珍珠牛乳饮品💟牛角包窝夫拎到返屋企 隔咗一阵先食都仲系脆身🙌🏻 抵赞
牛角包窝夫拎到返屋企 隔咗一阵先食都仲系脆身🙌🏻 抵赞