2021-01-29 165 浏览
#pb食在葵涌 #pb支持黄店💛葵广小清新🍹好耐冇行葵广🙈 发现依家多左好多野食同饮品🤩 今次饮左一间水果茶店 顺便支持黄店💛 店舖装修木系为主 系商场入面都几抢眼🥰 所有水果都系新鲜空运到港 制作成口果奶同水果奶😍 完全系健康之选💕.价钱$20-35有一杯 好抵饮👍🏻 冰度、甜度自由选择😋 好岩Shopping期间口渴饮番杯🥰🔹世界一苹果茶(走甜)🍎今次两杯都系走甜 可以饮到水果本身嘅清甜🥰 呢杯苹果茶用左日本青森县嘅世界一苹果🤩 本身苹果甜度都好高 饮落清甜 好香苹果味😍 而且仲食到好多苹果蓉😋🔹香印青提茶(走甜)🍇一开始饮呢杯觉得冇咩味 香印提子味唔太突出🙈 不过大约过左15分钟再饮 发现好浓香印提子味😍 饮落超清甜😋.Feel到杯杯水果茶都真材实料 落足料😍 饮茶之外仲食到果肉😋 而且价钱好抵饮👍🏻 间唔中可以放弃肥仔水健康一下啦🤪菓屋葵芳葵富路7号葵涌广场2楼C76B号舖
#pb食在葵涌 #pb支持黄店💛
葵广小清新🍹