2022-10-10 109 浏览
蕉积妹 (葵芳).成日葵芳行过我已经想食,但系每次都食到好饱或者冇合适嘅时机!. ▪️焦糖炖蛋▪️.寻日喺酒店嘅自助餐入边食咗一个好难食嘅焦糖炖蛋,非常之唔开心,今日喺呢度终于食得番好好食嘅焦糖炖蛋!(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)完全媲美得上大型连锁店50几蚊一个!焦糖皮脆,入面好香奶油劲creamy,虽然系肥胖嘅味道但系真系好好食!. ▪️香蕉煎饼▪️.个人觉得嚟到呢度梗系要试埋佢嘅香蕉煎饼,佢有好多唔同嘅酱选择,最后我哋拣咗朱古力酱,要等10分钟左右,热辣辣!不过如果唔系钟意食香蕉嘅人就唔建议食,因为佢都有好浓郁嘅香蕉味因为佢每一旧都有香蕉肉系入面!.▪️泰式奶茶 ▪️.啤啤熊樽,钟意嘅仲可以留返爱嚟装其他饮品,佢嘅泰式奶茶都几好饮(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎).#ay87food葵芳.📌 蕉积妹 (葵芳)葵芳葵富路7号葵涌广场1楼1092号舖.环境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️.
蕉积妹 (葵芳)

▪️焦糖炖蛋▪️

▪️香蕉煎饼▪️

▪️泰式奶茶 ▪️
#ay87food葵芳
📌 蕉积妹 (葵芳)
葵芳葵富路7号葵涌广场1楼1092号舖
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️