每次去葵广都见劲多人排队食依间班戟,但都系无试过😂有甜班戟同咸班戟选择,两个都好似好吸引。直至有一次同我家姐讲我想试,佢超级惊讶同我讲:「试啦,竟然未试过!?」之后就食左依个OERO班戟,好似系$30-$35左右。不算贵,因为无论食物外观,味道都十分好。首先外观方面,一拎上手就心谂:「哗!好邪恶呀😍」劲大份,好长好夸张😂觉得一定食唔晒,好彩我地两个人食~ 上面仲有好多cream同orea粉,钟意食曲奇一定唔可以错过!至于味道方面,只能说真系劲丰富!每食一啖都有雪糕、Cream同Oreo,好好食,就算肥都会忍唔住! cream同班戟皮都系林既,仲有半软硬既雪糕,再加上曲奇,口感一流呀~食完仲想再食,不过真系要适可而止呀😂整体黎讲,依间店真系值得一试!不过太多人啦,有时真系要等一阵~ 下次去食下d咸戟!

每次去葵广都见劲多人排队食依间班戟,但都系无试过😂
有甜班戟同咸班戟选择,两个都好似好吸引。
OREO班戟

至于味道方面,只能说真系劲丰富!
OREO班戟