2024-04-30
🍗 究极邪恶咸蛋黄 $50一食落口就即刻爱上🤤 咸蛋黄唔会好咸 好怕咸蛋黄制品 食左2啖已经咸到唔想食😅 呢个完全唔会❗️ 老细话加左少少糖 中和返咸味 食落唔会咁辛苦 仲有面头嘅指天椒粉🥹 少少咸带点辣 完全系perfect match😆食左几旧都唔会有种咸到想饮水嘅感觉 又唔会觉得溜口 加上本身炸鸡粉薄juicy 咸蛋黄酱多 谂唔到唔食嘅理由😎🍗 酸忌廉洋葱味 拼左一粒蜂蜜脆脆味 $48酸忌廉洋葱又系必食❗️ 之前我都有个post超级推介过😍 呢个味真系好特别 而且好足料 酱入面好多洋葱 幼葱新鲜切起 一拎上手已经充满葱味😆 今次老细叫我试下蜂蜜脆脆味 有少少改良 更好食 所以就拼左一粒俾我试下🤭 虽然系蜂蜜 但食落唔会好甜(因为我好怕好甜食物🙈)亦唔系一pat蜜糖 蜂蜜酱调得好好 同炸鸡好夹😍
食左几旧都唔会有种咸到想饮水嘅感觉 又唔会觉得溜口
加上本身炸鸡粉薄juicy 咸蛋黄酱多 谂唔到唔食嘅理由😎