2022-03-29 37 浏览
葵涌广场呢个性价比咁高既地方一直都系我最爱!所以时不时就会同朋友去行街买衫再食好西。今次食左一间铺头系3楼,叫something cool,想推荐比大家!我朋友因为系英国读书既关系好挂住fish & chip,咁岩呢间小店有卖即刻叫左黎食,价钱唔贵,$55蚊,有新鲜即炸既炸鱼加薯条,薯条系平时去泳池小卖部果种扭纹薯条,特别有口感同好食!唔知道大家钟唔钟意饮可乐,我地好钟意!所以极邪恶叫左一个可乐加雪糕再搭配朱古力酱,消暑好味但真系好邪恶🤣 只系$30蚊咋!最后想推荐埋饱肚劲抵食既抗疫之选两𩠌饭!$32蚊咋!!!我叫左薯仔炆鸡翼再加瓜,都算健康。薯仔好入味,鸡翼都爽口,当系我既晚餐👍 如果三𩠌都只系$38蚊。全日都系用左唔到$100蚊,仲要小食系同朋友share😹 见到小店仲有其他雪糕汉堡都好似好出名,下次可以再试下🙏🏻
全日都系用左唔到$100蚊,仲要小食系同朋友share😹

见到小店仲有其他雪糕汉堡都好似好出名,下次可以再试下🙏🏻