2021-07-04
👨🏻🎓喺葵广3楼嘅TOP世界入面近呢几年开咗好多间唔同嘅黄店,P仔之前都试过几间,今次就试呢间卖toast嘅小店 #不toast不快 !🥪佢哋嘅toast一共就有8款咁多,大部分都系HKD 40-50左右咁,P仔就拣咗佢哋嘅#汉堡扒流心芝蛋吐司 。因为佢系即叫即整,所以叫完要等15分钟左右,呢个时候就可以去附近睇吓有咩其他嘢食!🍞因为即整嘅关系,佢拎上手都几热,P仔觉得好好嘅系佢个包会用牛油烘过先,所以食落会香啲仲脆脆哋咁!🍳另外呢个吐司都几足料,入面有一块普通嘅汉堡扒、椰菜丝、芝士、沙律酱同埋几滑嘅蛋,成个劲厚劲丰富,要好大啖先会咬得哂成个包,真系劲丰富劲满足,食完成个包都已经觉得饱,配多杯嘢饮就啱啱好啦!