话说2020年因各种不同原因 令葵广人流稀少 生意淡簿 老板打算结业兴幸 @cheesetea_gfhk 一向受学生哥欢迎、支持所以后来由几个毫无餐饮经验嘅大学生合资、顶手 令各位可以继续 #惩罚当然,纵使背后有呢个故事都好 都要有质素先可以 #撑得住更何况 #葵广 依家已经成为 #扫街 热点 竞争激烈 成个商场都唔知有几多间呢啲 #台式饮品 #茶芝味四季春绿茶 $30留意返 佢地嘅 #重点 系 #芝士奶盖 所以配咩茶都咁好饮🤤佢地嘅芝士奶盖味道够浓够滑 每次饮都好不自觉俾我饮哂啲奶盖🤣最后得返啲茶😂😂佢地嘅茶好清香 唔太甜 好解渴解腻 扫完街饮佢啱哂👍🏻茶芝味 网址: https://s.openrice.com/QrbS0zym1m0~uYPMKAA地址: 葵芳葵富路7号葵涌广场1楼B07号舖电话: 39545588=====================#黄色经济圈 #惩罚黄色小店 #yellowkwaifong #yellow葵芳 #yellow葵广 #yellow台式饮料 #hker #hkig #hongkongfood #香港加油 #食好西😋 #互推互追互赞 #n

当然,纵使背后有呢个故事都好 都要有质素先可以 #撑得住

#茶芝味四季春绿茶 $30
茶芝味四季春

佢地嘅茶好清香 唔太甜 好解渴解腻 扫完街饮佢啱哂👍🏻

茶芝味

地址: 葵芳葵富路7号葵涌广场1楼B07号舖
电话: 39545588
=====================
#hker #hkig #hongkongfood #香港加油 #食好西😋 #互推互追互赞 #nofilter

2022-04-05
3 分钟 (外卖自取)
茶芝味四季春