今日难得屋企唔煮饭,咁就同屋企人出去食,本身就唔知道食咩好嘅,最尾都谂住食返啲香口野,咁就嚟咗呢间食汉堡包,之前都食过一次嘅,喺尖沙咀,评价都好高,今次就一于试吓去佢令一间分店度食,因为呢间铺系比较大间啲,容易啲揾位,二来都近啲屋企嘅。我哋嗌左三个饱啦,一个就系双层芝士汉堡包,一个就系麻酱鸡,令一个就系芥末鸡扒,其实全部嘅包都好好食,因为佢出边个包皮其实系烘过,其实系好脆,二来佢份量真系好多,本身谂住双层芝士汉堡嘅就系谂住跟一块牛肉嘅嘅,点知佢嚟𠮶两块㖞,所以其实我觉得佢用料都好足,不过唯独是如果系菇转左去做大啡菇会好啲,咁样嘅话会令到个包入边嘅汁就会多少少啦,咁我本身自己系食芥末鸡扒嘅,其实我觉得系好食嘅,因为佢本身入边有好多蕃茄同生菜,呢两日其实都系我好钟意食嘅嘢啦,咁二只色落去个感觉都好新鲜嘅,不过唯独是佢个鸡扒就比较干身一啲,但我就觉得系好食嘅。咁另外啦我哋就加咗个套餐,咁跟住杯嘢饮同埋一个小食,咁我自己就饮佢嘅椰青水,咁一嚟可以解渴啦,二来都可以下火嘅,咁同埋佢嘅小食都做得好出色,咁佢个炸烧卖其实系用咗猪肉烧卖炸喇,出边其实好少食𠮶一种嘅炸烧卖嘅,咁另外我哋嗌左炸薯条啦,炸薯

咁另外啦我哋就加咗个套餐,咁跟住杯嘢饮同埋一个小食,咁我自己就饮佢嘅椰青水,咁一嚟可以解渴啦,二来都可以下火嘅,咁同埋佢嘅小食都做得好出色,咁佢个炸烧卖其实系用咗猪肉烧卖炸喇,出边其实好少食𠮶一种嘅炸烧卖嘅,咁另外我哋嗌左炸薯条啦,炸薯条其实好粗啊,所以食落去真系好有满足感,咁另外我哋都叫左个炸番薯条,唯独是呢个就觉得佢渣嘅时间好似耐左啲啊,所以就佢有少少㶶㶶哋,所以有少少涩口啊,所以我觉得呢个就可能失色一啲,但系食得出其实𠮶啲番薯都好甜嘅埋,见到佢嘅食物都好热啦,证明其实真系新鲜出炉啦。

咁另外啦我哋以上所有嘅食物都可以有个自助吧可以去自己去拎你想要几多茄汁𠮶啲嘅,同埋都有饮馆呀,餐具啊佢提供,都可以话系半自助式嘅,咁同埋啦服务态度呢都好好嘅,咁都符合返一半香港餐厅嘅标准,不过要弹嘅地方就系其实餐厅入边冇厕所嘅,因为我本身可能饮得太多野啊,所以好想去厕所,但系点知一去到个厕所门口发觉好做,咁最尾都系冇去到啦,等阵返屋企先至慢慢去,所以如果话下次嚟呢度食嘅话可能真系要去咗厕所先,咁先至再去餐厅咁样啰。