成日嚟开葵涌呢头都唔知呢到有得买外卖,等我今次嚟试吓先🤤今次野饮嗌咗Iced Americano&Ice mocha。Americano正常发挥~喝落清爽、淡淡既咖啡香。我就钟意饮Ice mocha多啲,因为混合咗咖啡、巧克力同牛奶🥛有牛奶🥛加入令咖啡☕️更加柔和顺滑,岩晒钟意冰凉口感和甜味的人们饮☕️😝嘢食就嗌咗烟鸭芒果&樱花白桃酥皮挞。酥皮挞系热辣辣,即叫即整的。烟鸭芒果味,估唔到咁夹,烟鸭咸咸地加埋芒果甜嘅味道,食落又几唔错👍樱花白桃味就偏甜少少🤏白桃少少酸,但加埋樱花浸甜味就啱啱好。食完成口都甜晒🤣🤣最后仲嗌咗个龙虾沙律贝果🥯贝果有龙虾肉同沙律酱,份量都算多。外皮酥脆,内里柔软,龙虾肉鲜嫩多汁👍嘢饮同轻食都十分满意呢(´▽`)
嘢饮同轻食都十分满意呢(´▽`)
15 分钟 (外卖自取)