2022-08-06
📍 𝗟𝗶𝘁𝘁𝗹𝗲 𝗣𝗿𝗶𝗻𝗰𝗲|葵兴喺葵兴返工嘅朋友一定有食过KCC地下嘅Little Prince🥳虽然位置唔起眼 但系午饭时间好多人喺度排队😆喺OpenRice度见到过呢间餐厅 大家嘅评价都系话餐厅员工态度麻麻地🤨所以都有心理准备先去食😂态度就真系…大家都系唔好拣繁忙时间去食啦✨香辣蒜片蚬肉意粉套餐 💰$𝟱𝟱+𝟯意粉份量好足🍝女仔或者食量比较细嘅人可以嗌少意粉 蒜味好重而且意粉有少少辣味 都系新鲜蒜头个种辣🌶平时食开五小辣嘅我 都可以handle到😂钟意食蒜香意粉嘅朋友真系唔好错过🥹新鲜蒜头炒香嘅味道真系冇得输✨蚬肉份量都够多 仲唔会有沙唔会有腥味👍🏻意粉入边有红萝卜丝 出奇地都几好食 唔钟意食红萝卜嘅我都觉得OK接受到😋(嗌冻嘢饮要加$3 正常即磨咖啡味道)𝙏𝙖𝙨𝙩𝙞𝙣𝙚𝙨𝙨:𝟴/𝟭𝟬𝘾𝙋 𝙍𝙖𝙩𝙞𝙤:𝟴/𝟭𝟬蘑菇汤💰+$𝟲值得一试!蘑菇味好重😭入边仲有一粒粒嘅口感🍔钟意饮蘑菇汤嘅朋友仔一定要试吓✨𝙏𝙖𝙨𝙩𝙞𝙣𝙚𝙨𝙨:𝟴/𝟭𝟬𝘾𝙋 𝙍𝙖𝙩𝙞𝙤:𝟴/𝟭𝟬#fffoodiehk_葵兴#fffoodiehk_西式#fffoodiehk_意粉📍𝗟𝗶𝘁𝘁𝗹𝗲 𝗣𝗿𝗶𝗻𝗰𝗲 (葵涌)葵涌葵昌
香辣蒜片蚬肉意粉套餐 💰$𝟱𝟱+𝟯
𝘾𝙋 𝙍𝙖𝙩𝙞𝙤:𝟴/𝟭𝟬
#fffoodiehk_葵兴
#fffoodiehk_西式
#fffoodiehk_意粉
📍𝗟𝗶𝘁𝘁𝗹𝗲 𝗣𝗿𝗶𝗻𝗰𝗲 (葵涌)
葵涌葵昌路72-76号活@KCC地下G05号舖