2023-02-04
📍葵芳奶油色paste cafe‼️• 仲有開心果雪糕!😍 -- ROSIE☕️•Follow @pigfoodiexhk for more food!🐷💛#pigfoodiexhk_葵芳#pigfoodiexhk_cafe=======================平時去葵芳都係去葵廣掃街多,估唔到喺葵芳邨入面有間裝修非常雅致嘅cafe~cafe以木系裝修為主,比人十分舒適嘅感覺🙈------------------------------⭐️龍蝦濃湯蟹肉帶子麵 $188 (4.4/5)龍蝦湯非常濃郁富鹹香,掛滿每條麵條😋湯入面仲有唔少蟹肉!🤩·⭐️帶子南瓜意大利飯 $108 (4.3/5)南瓜醬汁勁creamy,味道香甜,面頭仲有啲芝士,更添鹹香~🤤意大利飯煙韌少少會更出色🥰·⭐️灌木檸檬果餡餅 $78 (4.3/檸檬餅酸度十足,我勁中意😍旁邊仲有香濃嘅開心果雪糕🥰------------------------------整體嚟講食物唔錯,餐廳環境舒服,同朋友嚟靜靜哋傾下計都唔錯~💁🏻♀️------------------------------賣相:3.6/5味道:4.4/5性價比:
#pigfoodiexhk_葵芳
#pigfoodiexhk_cafe
=======================
⭐️龍蝦濃湯蟹肉帶子麵 $188 (4.4/5)
龍蝦湯非常濃郁富鹹香,掛滿每條麵條😋湯入面仲有唔少蟹肉!🤩
⭐️帶子南瓜意大利飯 $108 (4.3/5)
⭐️灌木檸檬果餡餅 $78 (4.3/
檸檬餅酸度十足,我勁中意😍旁邊仲有香濃嘅開心果雪糕🥰
賣相:3.6/5
味道:4.4/5