2024-09-09
男友话好耐冇拍拖冇食好野 男友所以安排唔左在屋企附近食日本野呢间稻田食堂都几有人气 蛮多人排队 在葵芳站附近都几方便!我地见佢选择也不少 决定跟男友一人叫一个餐同埋叫啲寿司share 🤪男友叫了一个人气超高的秋田便当 🍱 当中包括左咖喱饭🍛、脆香鸡扒、汁煮猪软骨、螺肉、及3种刺身 男友表示全部都好好味道 尤其是刺身好新鲜 ❤️然后脆香鸡扒一叫即炸 皮脆肉厚 难怪佢系人气便当喇然后我则点了 横滨芝士竹轮鱼卷拉面🍜 个竹轮好流心 咁邪恶既野我钟意!然后拉面也几大份的 猪骨汤岩岩好!寿司方面 我当然点了我最爱的炙烧寿司系列喇 包括了酱烧芝士熟虾寿司 灸烧带子寿司及 灸烧三文鱼寿司 一咬即化既感觉真系好正 是一试难忘既感觉呀加上呢到环境好舒服 然后又有男友最爱的one piece 男友食完即刻分享比佢啲兄弟👬🤣
呢间稻田食堂都几有人气 蛮多人排队 在葵芳站附近都几方便!
然后拉面也几大份的 猪骨汤岩岩好!