2023-02-01
天气转凉就好想打边炉🍲见到呢到有寿喜烧 谂都无谂就即刻嗌咗(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 见到佢openrice咁多好评 结果大失所望🥺牛肉寿喜烧 ($125)首先佢唔系连炉一齐上我已经好失望 本来谂住可以系呢个天气食返啲热野暖下 但佢连烟都唔系好见到有😥只蛋完全系上枱前一刻先啱啱放落去 系完全唔熟 餐厅职员话啲汤系热嘅 等一阵就会熟 然而我等咗一阵都完全无熟嘅😥自己都几钟意食半生熟嘅蛋 已经唔系啲净食熟蛋嘅人 觉得餐厅呢个位都几唔细心 有少少做个样子嘅感觉 明明同打只蛋落个碗到系一样 仲要佢放系啲汤上面都唔知点样捞埋啲牛肉食😂牛肉肉质尚算嫩滑 但呢个价钱就唔太值 加分位系佢个底都几多粉丝 而且都几入味 但我自己就未必会再食喇😂推荐指数:🌟【𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞: 2/5 𝐅𝐨𝐨𝐝: 1.5/5 𝐄𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭: 3.5/5】ғᴏʟʟᴏᴡ ᴍʏ ɪɢ ☞ sɪᴜ4ᴍᴀɪ_ɪɴᴛʜᴇʜᴏᴜsᴇ
牛肉寿喜烧 ($125)
推荐指数:🌟