见过好多人推介既葵广必食美食之一😋 连去过西班牙既youtuber都话呢间bunny churros系佢食过最好食既churros!所以呢间自己都bookmark左好耐,如果我黎葵广架话一定要试!😠💗 事隔5、6年终于同👦过黎扫街😭 除左呢间之外,仲多左好多高质餐厅😋 !·🌟经典Churros Combo Set $60我地拣左最多人拣既Churros Gelato Combo Set🐰 黑朱古力酱同埋开心果gelato!😋 唔好以为份量细,3大条好长😂 (都要留翻啲肚食其他野哈哈) Churros外脆内松软!外面真系炸得好香口,但食落又唔会太油,里面质感松软!有啲似蛋糕咁!👍 Churros洒满肉桂粉,加上黑朱古力酱,邪恶得黎但好满足😋 同埋大赞自家制开心果gelato,真系好浓郁👍 每啖都系开心果味,仲有超级多开心果碎!双重快乐!🎉下次黎试下豆腐味gelato先🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️·人均:$30+·评分🪄 (满分5🍑)味道:🍑🍑🍑🍑环境:🍑🍑🍑🍑性价比:🍑🍑🍑🍑服务态度:🍑🍑🍑🍑🍑回头率:🍑🍑🍑🍑·📍Bunny Churros葵富路7-11号葵涌广场2楼2023店🚇葵芳站D出口步行4

🌟经典Churros Combo Set $60

人均:$30+
评分🪄 (满分5🍑)
味道:🍑🍑🍑🍑
环境:🍑🍑🍑🍑