2024-08-23
好耐冇返嚟葵芳,返嚟探朋友嘅时候经过见到,呢度竟然有间咁打卡风嘅Cafe,咁就一于叫朋友一齐嚟试吓啦。呢度嘅门口真系好适合影相,影落直程唔似喺香港咁,好似去咗旅行咁呀。呢度最出名嘅就系意粉,佢哋嘅意粉系手工皂嘅,咬落口感非常好,而且价钱又好平,钟意食意粉嘅一定要嚟试吓。我最欣赏嘅就系呢个封门柳意粉,佢嘅牛肉非常嫩滑,而且食物好有牛味,同意粉好夹,食落好香口越食越开胃啊。另外呢杯朱古力鲜奶都好靓,又系好适合打卡。而且佢除咗样靓之外,饮落都好好味。佢唔会太甜,但系朱古力味好浓厚,同牛奶好夹,而且好解渴。呢间餐厅嘅营业时间好长,夜晚收工都嚟到,钟意食pasta嘅话一定要嚟试吓。而家好多西餐厅都系用即食嘅意大利粉,呢度每碟意粉都好出色,感觉每碟都好有诚意。而且价钱仲好平,比其他连锁嘅意粉店好食好多啊。