2024-04-09
follow@wojengyea/@wo!正嘢 for more food info🐒 支持我哋发掘更多美食 😋用餐时间(6:14pm early dinner)前菜(荤素餐厅,素食选择)全部都走葱蒜🧄,很贴心:1️⃣沙律好新鲜🥗 ,洗得干净,个配汁酸酸地,好开胃,有啲似百香果那类汁;2️⃣蕃茄汤蕃茄味好香🍅 ,饮到底有啲浓稠,但不是多豆粉那种口感,整体系无葱蒜都做到的够味,同唔会变咗重香草味嘅红汤,唔错! 3️⃣面包非脆口那种,但中间有牛油焗过 🍞 藜麦番薯饼,餐跟配,味道好惊喜,素食本身预期味道会平淡,但食落无葱蒜都好香口,好惹味,想食多几块😋 酱汁系自己重新调味的芝麻酱,比起超市买𠮶种芝麻酱浓味但相对咸啲,同个饼又几夹。后尾都试咗蕃茄酱点个饼,但冇芝麻酱咁夹香草酱脆香素鱼史拔格提Spaghetti 🍝 我钟意佢意粉Al dente,香草味好突出,个素鱼有惊喜,比较似汁烧鱼,好犀利,味道好有惊喜,香口加汁烧,素食新尝试,香草味意粉同个汁烧素鱼好夹。最后有埋餐饮,同一口蛋糕🍰跟餐,因为已经好满足饱饱,所以只系叫咗柠檬水,但舖头啲花茶我都好有兴趣,下次再试。
用餐时间(6:14pm early dinner)
前菜(荤素餐厅,素食选择)全部都走葱蒜🧄,很贴心: