2023-06-13
早早已风闻佢嘅存在,除咗食物质素外,佢哋独特风格亦系区内数一数二嘅有名气之店。1️⃣5️⃣4️⃣6️⃣ 下午茶时间🥢 叻沙汤底油面配太阳蛋、沙爹肥牛、厚切午餐肉、香煎腐皮角、柱侯牛腩、韮菜饺睇相就知啲料系好足,店家落料无手软,食到我朋友都不禁问:究竟食完啲肥牛未?😆 汤底好香浓,好多款食物都好食,最意外系个腐皮角,好香鱼肉味同埋夹浓汤好搭!面底属正常。🥢 叻沙汤底银针粉配响铃、贡丸、 溏心卤水蛋 上面介绍相同,只系转左佢银针粉,个蛋系鸭蛋,咬落大只啲😂(感觉上)🥢 招牌蜜汁叉烧串呢个真心signature!好好食!佢唔系用蜜糖焗咁简单,另外肉质唔硬带点脆!抵佢巴闭无得加单嘅😂🥢 蒜香生炸鸡翼拍得住谭仔鸡翼嘅好食,蒜味香,鸡翼炸得脆无雪味,个人建议值得一试!蒙面嘅鸡翼、叉烧串系皇牌,我仲未食到佢出色嘅花甲同蚝仔煎蛋,可以唔使排队嘅话我面想再嚟食午餐呀喂😂
1️⃣5️⃣4️⃣6️⃣ 下午茶时间
🥢 叻沙汤底银针粉配响铃、贡丸、 溏心卤水蛋
🥢 招牌蜜汁叉烧串
🥢 蒜香生炸鸡翼