2017-02-23 95 浏览
蒜迷既我终于试到mad for garlic!一入到去侍应带咗我哋去一个好似酒窖既卡位,好有特色同埋气氛好好环境都唔错,几大同阔落之后叫食物,一黎就紧系蒜蓉包啦,佢有两款拣分别系Garlic Pane同特别啲嘅Garlic Bread Tower. 你冇睇错,上面个堆系蒜!食落外面脆,蒜味劲👍🏻之后点左招牌Pizza: Garlic Snowing Pizza去之前有睇过有人介绍,但睇相因为好普通所以冇乜期待,反而惊食完会好济上菜个阵个会问埋你要唔加cheese 身为cheese控既我地紧系要啦!然后佢就即时刨咗堆cheese洒上pizza到pizza系薄脆批唔会济仲好香口 硬到岩岩好最重要既系冻咗都好脆 赞👍🏻 脆蒜片同cheese劲match 好有突破其后点左个牛扒Garlic Steak,我觉得牛扒最好食肉质够林配埋上面堆蒜蓉山,perfect match👍🏻!Pasta就叫Crab & Lobster Pasta酱汁几香,蟹肉同龙虾肉都几多,食落啖啖肉总结个人认为以蒜做主打的菜色都几特别,平时做开配角既佢终于做主角!
蒜迷既我终于试到mad for garlic!
环境都唔错,几大同阔落
你冇睇错,上面个堆系蒜!

食落外面脆,蒜味劲👍🏻

然后佢就即时刨咗堆cheese洒上pizza到

赞👍🏻 脆蒜片同cheese劲match 好有突破
其后点左个牛扒Garlic Steak,我觉得牛扒最好食
肉质够林配埋上面堆蒜蓉山,perfect match👍🏻!

Pasta就叫Crab & Lobster Pasta
酱汁几香,蟹肉同龙虾肉都几多,食落啖啖肉

2017-02-16