2022-06-27 624 浏览
一直好想食斧饭🤤见人地影出嚟好靓好吸引 呢间仲要好多选择 成8款拣▶️ 蒲烧鳗鱼釜饭($158)曾经好怕食鳗鱼嘅我(好惊佢啲幼骨 吞完好似刺口咙咁)决定试一试呢个饭因为好吸引上菜时用有木盖焗住 要等一分钟先食得 ⏳一开盖巳经好香蒲烧汁味个斧饭都算大 个铁锅好深 好多饭另外当然有好多其他料😍有粒粒枝豆 有栗子 有波菜 有香菇 仲有蛋丝 最后梗系有一片片鳗鱼啦!旁边有另一碟蒲烧汁俾你自己落 虽然原先个饭已经有味 但系落咗再好食啲鳗鱼有5片 估唔到佢一啲骨都冇👍🏻食落连皮好黏口好腍又香 对鳗鱼改观了❤️其他配料亦好好食 捞埋似食韩式石锅拌饭咁😋系加咗栗子嘅配搭特别少少 不过都系好食嘅🌰如果可以多啲枝豆就好啦!-味道质素好好👍🏻食物亦比较贵价 好推介斧饭环境可以 入面几大 不过唔太钟意佢灯光暗咗啲 同埋俾人感觉有啲旧服务一般般 唔知点解最尾好似催我哋走咁🥲明明只系3pm性价比ok 一个餐除咗主食 有面豉汤 沙律 渍物 最重要系佢份量够大材料足😗
一直好想食斧饭🤤见人地影出嚟好靓好吸引
呢间仲要好多选择 成8款拣

▶️ 蒲烧鳗鱼釜饭($158)

个斧饭都算大 个铁锅好深 好多饭

其他配料亦好好食 捞埋似食韩式石锅拌饭咁😋