2023-06-07 128 浏览
呢排好中意日式火锅,心瘾发作所以就约左朋友来帮衬呢间餐厅。💗环境舒服,而且交通非常方便,所以嚟呢度揾食就至啱我心水啦🤩豚骨汤底最岩我。@@ 🍆🫛鸡煲⋯⋯我最中意就系呢个调味,鸡肉首先炒过,外表烧到焦香炸开,入面既肉热辣辣,好好味,每一淡都系大满足。@@ 🍆🫛花胶鸡汤⋯⋯ 👏🏼古唔到不会太浓,味道好倾,食落清爽怡人,无负担健康又好食😋@@ 🍆🫛牛肉⋯⋯好欣赏呢个肉,非常多汁,肥瘦比例完美,油香满溢。真系好上瘾嘅味道😍@@茶碗蒸⋯⋯算系几地道嘅日式小吃,古五到都可以甘好食,上面淋少少酱汁,味道满分💯 🥝🍅其他食物包括蒸扇贝,即叫即做鸡翼炸物,肉类无限供应,任食海鲜,无限饮品及雪糕等等。🥝🍅