2017-07-12
朋友生日嚷著要减肥,最佳选择应该是蒸海鲜了。至少感觉上清淡d😅今次系我第二次食蒸海鲜,第一次朋友带我食潮x , 今次见到呢间openrice 咁多人赞,又可以喺openrice 订位,就即管试下!星期二嘅晚上7点多来到好清静,到8点左右至热闹d ! 唔知系咪见我地谂左好耐又未齐人,连茶都无开俾我地!到我地终于研究好食咩,叫侍应来点菜态度都好寸,但我地都唔寄望宜家d 做饮食嘅会好有笑容,所以都无所谓了!我地无点餐,选择散叫,因为餐就全部都系海鲜,想加d 其他野又惊太饱同太贵!我地点返餐有嘅海鲜再加左牛肉,同墨丸,都好饱了!食物都几新鲜,唯一唔掂嘅就系只奄仔蟹,其中一只断脚,又话系厨房专登斩断,点知蒸出来系臭嘅!佢都立即换一只!其余海鲜都好新鲜,但原来龙虾特价又话只可叫一次,又唔写明,落单时又无讲,我地谂住试下每人半只好食先再叫!点知佢已经唔俾我地叫了,你地记住特价野就问清楚先落单,唔系就无得追加啦!整体感觉食物质素都几好,但服务差少少啰!
整体感觉食物质素都几好,但服务差少少啰!