2018-12-27 351 浏览
需然依间餐厅位置唔系城区,但有D都唔难揾同埋直得一嚟,除咗食物新鲜之外连个环境都系相当唔错...有一种令人放松嘅感觉起码唔会被你觉得要食到好急速。埋位就拣个蒸海鲜餐2人份量,有沙律,冷乌冬,8款唔同嘅海鲜仲有鸡,首讲讲D海鲜每一款都系好鲜甜,由期个龙虾又甜又有膏虾肉仲好爽口,继而就系带子同圣子两款都系又大又甜,食得出新鲜外仲洗得好干净而个虾跟贝壳类都系每食一咬都要赞同当头,真好无一个唔好食或者有沙 而个鸡先最令我有惊喜,首个鸡系黄油鸡无雪味,蒸完个肉质系滑,每啖咬落去都又嫩又甜,初初仲严佢点解会有鸡架...后来要争食先可以食多件,食到尾当然要食埋个粥先为完美嘅蒸海鲜,今次个粥有埋鸡油嘅香味,简直系完美一碗之后又一碗食到要揽住个肚走。
...有一种令人放松嘅感觉起码唔会被你觉得要食到好急速